GRATIS WEBINAR

 

“KENNISMAKING MYROUTE-APP 3” Donderdag 11 januari

van 20.00 tot 21.00 uur.

Uw instructeur: Serge van Driel (MyRoute-app expert) 

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS
NU INSCHRIJVEN

Al een keer eerder ingeschreven op dit webinar?

Heb je al een keer eerder deelgenomen aan dit webinar? Schrijf je dan niet opnieuw in, je zult dan geen registratie email ontvangen. Opnieuw inschrijven is dus niet nodig. Gebruik dezelfde webinar room link als de vorige keer om toegang te krijgen tot ons live webinar room.

OVER MYROUTE-APP

Wat is MyRoute-app en wat zijn de functionaliteiten!

ROUTE VINDEN

Leer hoe je een route kunt vinden in MyRoute-app!

ROUTE MAKEN

Leer hoe je met een paar muisklikken een mooie route kunt maken!

INLEIDING

Bekijk onderstaande introductie video voor meer informatie

 

MELD JE ALVAST AAN, HET AANTAL PLAATSEN VOOR DEELNEMERS IS BEPERKT

Leuk dat je interesse hebt in het webinar “Kennismaken met MyRoute-app”! Klik op de button boven of onder aan deze pagina om jezelf in te schrijven voor deze GRATIS Live Webinar! Nadat je jezelf hebt ingeschreven sturen we je een uitnodiging met deelnemers-link. Je ontvangt vlak voordat de webinar begint een email zodat je het live event niet kunt missen. Echter we adviseren je wel om datum en tijdstip in je agenda vast te leggen. Je kunt de live webinar volgen vanaf je laptop of PC, maar ook via je tablet of zelfs je telefoon.

 

Live webinar!
Via een YouTube Livestream zal ik vanuit MyRoute-app HQ je alle ins- en outs tonen, zodat jij ook deze winter aan de slag kunt met het voorbereiden van de mooiste routes voor volgend motorseizoen! Als je nog geen account hebt voor de MRA Academy, kun je dat nu meteen aanmaken. Gratis!

Wat kun je verwachten?
In dit ongeveer 45 minuten durende webinar, dat start om 20.00 uur ga ik je kennis laten maken met de verschillende producten van MyRoute-app. Via de live-chat kun je vragen stellen die ik na afloop probeer te beantwoorden. Het maakt niet uit of je wel of geen gebruiker bent van MyRoute-app, iedereen is welkom!

Na een uurtje dat voorbij zal vliegen, sluiten we om 21.00 af.

Graag tot dan!

Vriendelijke motorgroet,

Serge

RESERVEER NU JE PLEK VOOR DE LIVE WEBINAR

Leuk dat je interesse hebt in het webinar “Kennismaken met MyRoute-app”! Klik op de onderstaande button onder aan deze pagina om jezelf in te schrijven voor deze GRATIS Live Webinar!

Close

50% Complete

Vul in onderstaand formulier je naam en email adres in. Deelnemen is 100% GRATIS.